Jag är en blåval

image

 

Studerande feministisk småbarnsmamma. Studerar till Psykologisk Coach, då läser en kognitiv neurovetenskap, positiv psykologi, coachnig med evidens baserade metoder.Såklart mer men i stora drag hur hjärnan fungerar o vad som får oss att må bra i livet, hur vi kan  förstärka det o sprida det i hela vårat liv för att höja livskvalitén! Feminism är lika rättigheter något som borde stå högt på allas lista. Genus är en självklarhet i vardagen som kräver ständig uppmärksamhet för att konkret kunna lotsa barnen utan att lotsa in dem i könsroller.

Skriver om allt mellan himmel o jord. Men det som präglar mig som människa är familjen, mina barn. Har Attachment parenting som riktlinje i föräldraskapet. Nära förälder, bära mycket, amma längre än ”normen”, samsova.

Graviditet o förlossning är ett stor del utav mina passioner men just nu ligger det lite i lä eftersom att jag studerar. En dag ska jag utbilda mig till doula.

Annonser

2 svar to “Jag är en blåval”

  1. Julia Ilke 2012/08/23 den 13:19 #

    Nemen läser du till Psykologisk coach?! Jag blev klar med programmet nu i juni och tycker att det är en helgrym utbildning! Vilket år läser du? Har aldrig sett dig i skolan vad jag kan minnas…?!

    • blaval 2012/08/23 den 14:47 #

      Japp! Jag är inne på andra året. Jag hade ett studieuppehåll på ett år för att vara föräldraledig. Men nu är jag sedan april back in the game. Säkert därför, jag bor ju i Göteborg med småbarn så är jag inte lika engagerad i klasserna eftersom att jag pendlar vill jag hinna hem och se mina ungar 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: